Fräschat upp sidan.

10 01 2011

Hoj Hoj,

En liten uppfräschning av sidan har som synes skett. Man kan mecka å dona hur mycket man vill egentligen, men nu får det nog vara. Jag sa nog, observera det. En liten funktion jag saknar hos WordPress är att det inte går att lägga in Java Script och på så sätt få in lite widgetar. Men jag förstår dom också. Mycket skit kan spridas med Java och har gjort också på andra blogg platser.

Idag var det, som jag skrev tidigare, en hyfsat bra dag fast snösmältningen gick långsamt. I alla fall hemma hos oss och det trots mycket salt på gången. Nu ska det bli minus dygnet runt några dagar igen. Till och med nedåt -20 grader igen på fredag. Inte bra. Nu stannar det alltså upp igen med snösmältningen. Vad annat är att vänta. Det är ju faktiskt bara den 10 Januari. Lite drygt 2 veckor alltså till hojmässan På Två Hjul. En försmak av vad som kommer.

Kollade in en websida, Tail Of The Dragon. Tydligen en mycket populär väg bland hojåkare i North Carolina. En otroligt kurvig väg som skördat många dödsoffer, men även gett många en underbar stund i sadeln. Häng med på en tur i denna film. Ett mycket populärt ställe med för trafikpolisen att kontrollera med radar kontroller. Finns fasta fartkameror som är markerade på en ”turist” karta så man vet var dom sitter. Utöver dessa så har varje trafikpolis radar pistoler. Jag såg en film där en fick böter för att han filmade. Han satt visserligen och höll i kameran som inte hade någon skärm att titta i , men den jämställdes med en monitor. Fick inte ens ha en fast monterad kamera i bilen. Radarvarnare var också olagligt, men den sas det inget om.

Ha de!


Åtgärder

Information

Ett svar

10 01 2011
elin

Ännu en blogg att följa. Ska bli intressant! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.
%d bloggare gillar detta: