Tisdag den 11 Januari….

11 01 2011

Hoj Hoj,

Så var äckeltisdagen avklarad. Jag har aldrig gillat tisdagar. Det har varit lika sen hela skoltiden. Går nåt åt helvete så blir det på en tisdag. Är säkert bara för att jag lägger märke till det mer på en tisdag, än andra dagar. Till exempel så om jag försover mig, vilket är väldigt sällan, så blir det på en tisdag.

Nog om äckeltisdagar. Funderar att på att ta ledigt under sportlovet. Tänkte ta tag i vardags rummet. Renovering från golv till tak. Funkar inte att göra när man jobbar. Kommer hem 18:30 och efter mat så har klockan blivit 19:00. Sen har man ingen större lust/ork att ta tag i tapeter, golv och målar pyttsar å penslar. Sen vill man ju bli klar i ”rimlig” tid och inte ha vardagsrummet se ut som ett bombnedslag under en längre tid. Problemet är ofta med renoveringar att orken/lusten tar slut när det där lilla är kvar. Oftast blir det listerna av nån anledning som blir det absolut sista som kommer på plats och det brukar inte bli meddetsamma när allt annat är klart. Köpte ju ett tapetserarbord för en tid sen som jag inte prövat ännu. Alltid förut har jag krypit runt på golvet och skurit till taperna och får så jävla ont i ryggen pluss att man får ju fara upp och ner hela tiden och blir döslut. Blir nog smidigare med bordet. Är i aluminium med, så den verkar vara av premium kvalité.

Ha de!


Åtgärder

Information

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.
%d bloggare gillar detta: