Piller ätning och läsning.

20 01 2011

Hoj Hoj,

Dagen har ägnats åt piller ätande och hojtidnings läsning och sömn. Nu skriker det ännu mer i hojtarmen efter denna läsning om Ducati Multistrada 1200S, Triumph Tiger, Triumph Speed Triple, BMW K1300 GT, Honda VFR 1200 F, Kawasaki 1400 GTR + många till. Ännu inte läst senaste numret av ”Allt om MC – 2.2011”.

Fasen vilka snygga hojar. På MC Mässan får man väl provsitta dom och drömma sig ut på vägarna. Ser ut å snöa ute igen nu 😦 Inge skoj. Ska ta ett ryck med hjälmarna nån gång också. Närmare bestämt så ska det bli hjälm tvätt. Dom behöver fräschas upp lite framför allt invändigt. Fick lite tips i hojtidningarna vad man bör tänka på. Rätt självklara saker, men ändå. För andamålet fanns det givetvis ett specielt skum att tvätta hjälmen både på utsidan och insidan. Man tar förstås ut det som går och tvättar det med lite varmt vatten och hårschampo stog det. Stog inte om det skulle vara schampo för torrt, normalt eller fett hår (hahaha). Man har ju Lazer så inredningen är löstagbar. Sitter fast med tryckknappar, så det ska inte va nåt problem att få ur den.

Ha de!


Åtgärder

Information

Ett svar

15 12 2013
ugg sko på nett

ugg sko på nett

ugg bamsest酶vler danmark ugg st酶vler udsalg ugg bottes homme uggs pas cher uggs sko barn ugg votter gr氓 uggs barn ugg skor rea uggs rea stockholm uggs rea stockholm uggs sko barn ugg votter norge ugg soldes pas cher ugg chaussures pas cher ugg bamsest酶…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.
%d bloggare gillar detta: