Undrar när premiär turen blir?

20 01 2011

Hoj Hoj,

Jag undrar när 2011 års premiär tur blir? Förra året blev det den 20 Mars. Det är om 2 månader prick. Det var +10 grader och sol. Vi (Jag, Monica och Tommy) var in till Norttälje och hem igen. En första tur på 5 mil. Bara några dagar innan så var det -4 grader och riktigt pissväder. Kollade in min gamla blogg för dessa fakta. Annars vet jag knappt vad jag gjorde igår. Nästa tur vi gjorde blev den 2 April och den gick till Arlanda. Första hoj-till-jobbet blev den 8 April.

Kul med lite datum från föregående år. Ibland känns det som det skiljer väldigt mycket, men tittar man på datumen från föregående säsong så är det inte så många dagar det skiljer. Slutet på säsongen skiljde sig ordentligt mot 2009 då åkte jag hoj-till-jobbet sista gången den 27 November. 2010 var det is på bilrutorna den 1 Oktober och några dagar senare kom första snön. Lite kul när man läste om April. Det heter ju inte April väder utan orsak. Den ena dagen var det snö och minus grader och nån dag senare +8 och strålande sol.

Den 21 April förra året såg bilen ut så här när jag kom hem.

En Ducati Multistrada skulle jag vilja ha som ett komplement till min Intruder. Va jag sådär onödigt rik, om man nu kan va det, så skulle en sådan få dela min gunst. Skulle vilja ha en hoj att ta ut bortom asfalten.

Ja det är tur att drömmar är gratis.

Batteriet fick sig nog ”en känga” när det var taskigt med batterivatten i det. Det verkar som om det inte håller laddning längre vilket tyder på kortis i nån cell 😦
Ska göra en noggrannare koll framöver hur det står till med hälsan på det.

Ha de!


Åtgärder

Information

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.
%d bloggare gillar detta: