Hjälmtvätt

21 01 2011

Hoj Hoj,

Kollade batteriet och det hade fortfarande 12.32 volt, så jag tror att det klarade sig. Det laddar inte ur sig av sig självt och det är ju bra. Köpte nytt batteri förra året. Slarvigt av mig å inte kolla nivån på vattnet, men man ser ingenting av det om man inte plockar ur batteriet från hojen och det drar man sig förstås för att göra. Hoppas bara att det är någon kraft i det också.

Nu har en hjälm blivit tvättad och det var behövligt. Vattnet vart nästan svart. Fan va skitigt det var. Kanske man ska funderar på att skaffa hjälmhätta? Undrar om det blir varmt? Nån som har det kan gärna ge en kommentar. Tror inte på dom där spray flaskorna att göra rent med. På sin höjd så blir det väl en annan lukt, men så rent som det blir med att tvätta med vatten kan det ju inte bli. Läste att till och med dom som hade såna hjälmar där innanmätet inte går att ta ut, säknkte sina hjälmar helt i vatten. Det gäller ju sen bara att får dom att torka i rimlig tid innan det börjar mögla som kan va svårt. Skitsvårt att få ut vatten ur skummgummi om man inte kan krama det i båda händerna. Man får med handduk försöka suga ut det. Gäller att hårtorken fungerar sen iaf.

Ha de!


Åtgärder

Information

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.
%d bloggare gillar detta: