MC Mässan 2011

29 01 2011

Hoj Hoj,

Idag var vi till MC Mässan. Mycket folk, som vanligt. Tror nog att det blev som mest idag. Träffade Patrik, Monica och Macke och en gammal bekant sen många år tillbaks. Visade sig att han hade en Intruder 1400.

Ja hur var då mässan. Otroligt mycket kläder e min spontana  reaktion. Vet inte om man kunde göra några direkta mässklipp. Tyckte det var dom vanliga 10% som man kan få iaf i vissa butiker. Lite mer kunde dom bjuda till tycker jag. Provsatt några hojar som jag skulle vilja ha i mitt garage. Bland annat en Suzuki Bandit 1250 FA och en Ducati Multistrada 1200. Monica satt bättre på Ducatin än på Banditen. Mindre knävinkel på Duccen. 195.000 för en Ducce e väldigt mycke pengar för en hoj. Nu sägs det ju att man får 4 st i en Multistrada, men jag e inte helt säker på att man kommer att skifta speciellt mycket mellan dom. En kul grej i början kan jag tro, men sen väljer man nog ett av dom 4 lägen som erbjuds. Varje läge kan sedan justeras olika också. Jävligt snygg hoj iaf och Banditen också.

Testade även några av BMW´s hojar och visst fan sitter man skönt på dom. Inget snack om den saken. Otroligt fina långfärdshojar. Skulle inte ha nåt emot att ha någon form av en sådan heller. Honda har även dom fina hojar för lite blandad körning.

Kontentan är som vanligt: Hojar finns, medel saknas 😦

Bilder från Mässan

Ha de!


Åtgärder

Information

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.
%d bloggare gillar detta: