En hoj som fastna i huvudet på mig…

30 01 2011

Hoj Hoj,

Då har man smällt lite intryck som mässan gav. Ett stort intryck gav provsittningen av en Honda XL1000 VA Varadero. En riktig milslukare. En sån skulle jag kunna tänka mig faktiskt. Skulle vara riktigt kul å provköra en sådan och att Monica åker med. Jag satt otroligt skönt på den iaf och jag tror att den skulle passa Monica också. Man får väl se till å vinna cash på nåt sett.

Gillar Intrudern starkt, men den e lite för liten för oss. En 1400 Intruder skulle nog vara idealet för custom hoj, men undrar om jag inte är en allround åkare trots allt. Skulle vilja ta ut hojen på lite mindre vägar och nödvändigtvis inte asfalterade. En ny Honda Varadero kan man få för 120.000 och en -04 kan man få för runt 60.000.

Ja vi får se hur det blir.

Ha de!


Åtgärder

Information

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.
%d bloggare gillar detta: