Inte bra å gå i hoj affärer..

2 02 2011

Hoj Hoj,

Idag var jag å kollade på hojar hos Stockholms MC Varuhus. Tyckte att Honda Varadero såg lite klumpig ut, men troligen berodde det på färgen. En guld färgad hoj med packväskor. Såg väldigt stor ut som sagt. Fick ögonen på en annan skönhet. Nämligen en Yamaha XT1200 Super Tenere. Skulle vara riktigt intressant att provköra en sådan. Får bli  till våren.

Jag vet inte. Kanske en större custom e min grej trots allt. Vad tror ni? Ge en kommentar om ni kört båda typerna. Jag e idel ”öga”. På en större custom skulle vi få plats lite bättre, än på nuvarande 800 Intruder. Samtidigt skulle jag gärna vilja ta ut hojen utanför asfalten och köra lite grusvägar. Att ha lite skoj på grusvägar skulle säkert passa bättre med en typ 650 cc hoj än en 1200 cc som Yamaha´n. Jag vill ju också kunna dra på lite på motorvägar utan att plåga skiten ur hojen.

Idealet verkar ju vara 2 hojar som jag skrivit förut, men då skulle det behövas typ 4 löner.

Ha de!


Åtgärder

Information

3 responses

2 02 2011
Jonas

Jag trodde att en stor custom skulle vara för osmidig för mig och bytte ju tillfälligt till touring och BMW, men upptäckte att det inte alls var min grej. Kände då att jag i alla fall var tvungen att prova en rejäl custom och föll pladask för VN 1600 Classic Tourer. Med den fick jag en customhoj som räckte till motornmässigt, men som också var ruggigt bekväm på långa turer. Man sitter rak i ryggen och utan att få träsmak mil efter mil. Rolig på såväl korta som längre turer och den sväljer bagage. Och inte fanken är den osmidig. =)

Hoppas du hittar rätt oavsett vilken modell du än väljer!

2 02 2011
intruder95

Hej Jonas,
Jag ska nog testa en större custom innan jag bestämmer mig. Det kanske är bara det att min hoj e lite för liten för mig/oss. Jag sitter inte riktigt bekvämt för längre turer. Jag ska prövköra lite olika hojar i vår så får jag se vem som känns rätt för mig.
Tack för synpunkerna!
Ha de!

3 05 2015
tandemstange für kinderfahrrad

tandemstange für kinderfahrrad

Inte bra å gå i hoj affärer.. | MC Turer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.
%d bloggare gillar detta: