Dragbar styre.

5 02 2011

Hoj Hoj,

Många funderingar idag blev det. Var ner till hojen och funderade lite på ett dragbar styre runt 85-90 cm brett. Jag tror att med detta kommer jag att sitta bättre. Sitter lite-lite bakåtlutad med mitt styre (Buckhorn) som jag har nu. Med det rakare dragbar styret får jag en mer upprätt sittställning. Känns ibland som jag sitter i form av ett C med dom framflyttade fotpinnarna.

Får väl ta en tripp till ACE Custom i Upplands Väsby och kolla lite styren. Har skrivit och frågat om underhållsfritt batteri eller gelbatteri. Det var fan en djungel bara med batterierna. VARTA har ju ett ganska stort sortiment med batterier, men gelbatterierna verkar att va för stora så dom får inte plats i lådan.

Buckhorn

Dragbar

Ha de!


Åtgärder

Information

Ett svar

18 09 2015
famous lesbian authors

famous lesbian authors

Dragbar styre. | MC Turer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.
%d bloggare gillar detta: