Demontering av styre.

7 02 2011

Hoj Hoj,

Nu ska det bli ett dragbar styre. El-kablarna kommer att dras i styret som jag gjorde med det jag har nu, så lite meck blir det med nedmontering. Gick ganska bra med detta när jag bytte förut.Tank och sadel bort för att komma åt kopplingarna som sitter där under. Det som var bökigast var att göra hål i styret för kablarna, men det bli snyggt och rent när elen går inuti styret och inte utanpå.

Så fort min utlånade Bacho sats kommer tillbaka, så börjar jag demonteringen i lugn å ro. Gott om tid ännu tills det blir premiär åka.  Längtar som fan till första turen igen. Lär väl bli lite bilder från demontering och montering och det färdiga resultatet. Kanske blir lite hottare speglar också som passar styret bättre än dom jag har nu. Vi får se vad det blir.

Ha de!


Åtgärder

Information

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.
%d bloggare gillar detta: