Snöstorm

11 02 2011

Hoj Hoj,

Idag var samtliga bussar inställda i Stockholms län. Snöade sedan 12:00 i går och tilltog under natten med starka vindar. Ungefär 40 cm snö kom det under natten, så detta var vinterns värsta snöoväder. Klass 2 varning utdelad sedan igår kväll tills runt lunch idag. Nu känns det som våren är väldigt långt borta igen. Mer snö nu än tidigare.

Solen kom efter lunch och det såg lite ljusare ut igen. Bussarna började gå igen runt 14:00. Blev hemma hela dagen. Ingen idé att ta sin in för att vara där 2 timmar bara.

Ha de!


Åtgärder

Information

7 responses

11 02 2011
Jonasdentligt

Det är februari. Normalt den vintrigaste månaden på året. Så allt är som det ska. I mars däremot ser vi inte fram emot liknande bakslag även om de kommer även då. Då kan det vara vår ena dagen och vinterstorm andra. Så var det 2010. Men sen slog våren till ordentligt i påskveckan om jag inte minns fel. Premiärturen gick i alla fall omkring den 23 mars. Om bara fem-sex veckor kan vi vara on the road igen. =)

11 02 2011
Runar

Kallt ja, men så här mycket snö är ovanligt. Fast det har ju snöat 1 Maj också. 20 Mars tog vi premiärturen in till Norrtälje förra året. Dagen efter var det +1.5 som senare skönk till minus och ett lättare snöfall kom. Den 3 mars kom det c:a 2 dm snö. 8 April första gången då jag åkte hoj till jobbet vilket innebär runt +6 grader klockan 7:00. Hur som helst så närmar vi oss dagen då hojarna tar asfalten i besittning igen. 🙂

11 02 2011
Jonas Sjösteen

Vad kom namnet ”Jonasdentligt” ifån??!!

11 02 2011
Runar

Inte en aning vad namnet kom ifrån. ??

11 02 2011
Jonas Sjösteen

Vart tog min första kommentar vägen? Den försvann när jag kommenterade mitt märkliga namn som WP gav mig…

11 02 2011
Runar

Verkar vara lite som FB. Saker försvinner för att sedan kanske dyka upp igen. Jag har ännu inte märkt något sådant med WordPress.

11 02 2011
Jonas Sjösteen

Jävla WP. Orkar inte skriva om allt igen… =(

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.
%d bloggare gillar detta: