Alla hjärtans dag.

14 02 2011

Hoj Hoj,

Då var det alla hjärtans dag. Kallt som bara den -25 i morse och nu ikväll är det -19. Typisk Februari månad. Skall vara kallt en vecka till enligt Norska vädertjänsten. El-bolagen jublar igen.

I fredags var man insnöad. drygt 40 cm snö kom på natten och det blåste ganska kraftigt. Alla bussar i Stockholms län inställda på grund av halka. Skottade två gånger redan på torsdag kvällen. Mer snö nu än förut i vinter. Om skiten ändå försvann. Kan ju försena hojsäsongen.

Stilltje på hojfronten. Fortfarande funderingar på att byta styre, men har blivit osäker på om jag verkligen kommer att sitta bättre. Mycket jobb i onödan om det sedan visar sig att det jag har är bättre. Med ett rakt styre bör jag ju nästan sitta ändå mer som ett C, då jag möjligen får luta mig framåt till styret. Fan va jobbigt det blev. Ska väl åka å kolla på ett styre iaf få se om man kan få nån känsla hur det kan bli.

Ha de!


Åtgärder

Information

2 responses

14 02 2011
Macke

Aphäng, det vore väl kul?! Hehe

14 02 2011
Runar

Jodu Macke det skulle se ut det. Har sett en kille komma från Uppsala hållet på väg till Custom Bike Show dom senste två åren. Han har ett rejält Aphäng så hans armar domnar och han skakar dom när han passerar Rimbo.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.
%d bloggare gillar detta: