Vinter, ge dig.

19 02 2011

Hoj Hoj,

Fan va kallt. -20 i morse och nu -13. Ska vara så ytterligare 1 vecka enligt Norska (du-vet-vad). Nästa Lördag visar det på +6 grader, men det är en prognos som inte e så tillförlitlig, men man kan ju hoppas.

Vecka 9 (sportlovsveckan) har jag semester, eller rättare sagt så ska jag renovera vardagsrummet från golv till tak. Stort jobb. Golvet ska bytas ut, allt ska målas och tapetseras om. Allt finns förutom golv som jag ska köpa nästa helg. Sen är det bara att börja riva. Funderar på å köpa en riktig dammsugare som kan ta lite grövre saker då det blir en hel del skräp av den grövre kalibern vid en renovering. En låg bänk ska köpas också för tv´n. Fan va kulor det kostar  med en renovering. Runt 10 papp blir det för vardagsrummet.

Bokhyllan skall ut, men va ska alla tusen miljoner små prylar, som någon samlat, på sig ta vägen? Rädd för att det blir ytterligare en kartong som skall upp på vinden. Ska bli en låg bänk nedanför den tänkta plattsen för vägg TV´n. Tjock tv´n får stå där så länge.

Ha de!


Åtgärder

Information

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.
%d bloggare gillar detta: