En kall helg verkar det bli.

25 03 2011

Hoj Hoj,

En kall helg verkar det att bli. Runt nollan och därunder och blåsigt på det, så man får inga hojåkarkänslor. Skönt med helg iaf. Imorgon blir det troligen inköp av ny TV då den gamla inte är riktigt frisk. Den har varit en trotjänare i många, många år och gått både dag och natt. Nu blir det den senaste tekniken och jag är helt övertygad om att den inte kommer att bräcka den gamle vad gäller livslängd. Den kommer att ha alla möjliga finesser som möjlighet att spela in på ett USB minne och DLNA (Digital Living Network Alliance). Trådlös nätverksanslutning för att då kunna se på en fillm som jag sparat på en hårddisk som jag delar i i hemma nätet om jag nu inte skulle villa lägga den på ett USB minne å köra den direkt från TV´n.

Spännande med ny teknik eftersom man nog e ett litet teknik freak. Men jobbar man med det så kan man ju kalla det yrkesskada.

Ha de!


Åtgärder

Information

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.
%d bloggare gillar detta: