TV´n installerad

30 03 2011

Hoj Hoj,

Så var TV´n installerad. Blev kanon med alla finesser. Blev en annan grej än ”bara” en TV. En 2 Tb hårddisk ansluten till trådlösa nätverket blev en lagringsplats för film och musik. Bara att slå sig ner vid tv´n och välja.

Nu har det fötts mera idéer för rummet. Ett medicenter för web åtkomst, hammabio ljud anläggning. Det ena föder det andra. Hemmabio ljudet kräver en ganska omfattande installation om man inte ska drunkna i kablar. Det gäller att gömma undan dom bakom lister och dylikt. Det finns speciella lister med urfrästa spår där kablarna ska ligga, men ytterligare en kostnad. Kommer nog inte att bli något av dessa. Skriver ”nog” för man vet aldrig. Ett PS3 istället kanske.

Till helgen ska det enligt prognoserna bli första varma helgen på länge. Hoppas innerligt dessa stämmer. Då blir det hojåka både lördag och söndag. Inte planerat vart ännu. Monica jobbar fram till 13:00 och sen senare på eftermiddagen. Det blir en hojtvätt på fm då hojen blev skitig då vi var ut på premiären för 2 veckor sedan. Återkommer med story.

Ha de!


Åtgärder

Information

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.
%d bloggare gillar detta: