Ett väder inte värt namnet..

2 04 2011

Hoj Hoj,

Så var det helg. Mycket tugg om vädret under ett tag nu, men förstå mig. Jag e väderberoende. Speciellt på helgerna. Har en drog i garaget. 213 kilo väger drogen. På gatan har den ett otroligt högt pris (för mig). Jag har ett namn på den. Sussie heter den. Den är också beroende av mig. Utan mig kan hon inte visa sin styrka. Sitt överlägsna sätt att förflytta sig. Värdigt. Som en dam i pumps. Vackert.

Fan va jag vill åka hoj!!!!

Ha de!


Åtgärder

Information

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.
%d bloggare gillar detta: