Det vill inte bli riktigt varmt.

7 04 2011

Hoj Hoj,

Ja kylan klamra sig envist kvar. Kyliga nätter och igen riktig värme på dagarna heller. Är man i solen är det skönt, men i skuggan är det inte många grader. Idag var det klass 2 varning på grund av blåst. Riktigt starka vindar i byarna. Två träd nere i Hagen dråsade omkull. En stor gran på en tomt bredvid Uppsalavägen vid Knuten hade gått av en 2 meter upp på stammen. En kille som fällde en stor gran på våran tomt sa, att granarna ruttnar innifrån och ut. Kärnan ruttnar och sen sprider det sig utåt. En storm kan lätt knäcka en gran om den blivit murken i kärnan.

Hoj åkning har det blvit på kvällarna när jag kommit hem. Måndag, tisdag och onsdag har det blivit åka. Alla gångerna runt Rö-Finsta. En lagom sväng efter maten och hemma igen precis när solen gått ner. Igår (Onsdag 6/4) var det nog bästa värmen än så länge. Känns direkt när solen går ner. Genast blir det svalare.

Ha de!


Åtgärder

Information

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.
%d bloggare gillar detta: