Dagens tur gick till Upplands Väsby

17 04 2011

Hoj Hoj,

Ett underbart väder denna söndag. Idag exploderade det av hojar på vägarna. Mötte åtskilliga hojar av blandad karaktär.

Efter en hojtvätt och lite justering av passagerar sadel och ena passagerar fotpinnen åkte hojkläderna på. När jag väntade ute på att Andreas skulle bli klar dök Jonathan upp på sin hoj. Han hakade på till Upplands Väsby. 280 mot Stockholm men vå tog av innan Roslagsstoppet till Kårsta (N59 39.346 E18 16.370). Trevlig våg till Kårsta med många kurvor, men för tillfället ganska mycket grus i ett par av dom. Fortsatte mot Vallentuna via Ekskogen – Frösunda – Lindholmen. Riktigt fin liten väg till Vallentuna istället för den traditionella.

Vid Vallentuna blev det väg 268 mot Upplands Väsby. Många hojar av olika typer mötte vi. En  populär väg 268:an. Märks på grund av alla kameror.  Framme i Upplands Väsby var det meningen att jag skulle kolla på en öppningsbar integral hjälm med inbygd blåtand. ACE Custom höll ju till vid korsningen Sandavägen – Stockholmsvägen förut, men nu var det ett annat namn där. Kollade ändå runt lite i butiken, men styrde snart hemåt igen.

Tog hem via Vallentuna och fortsatte mot Brottby (N59 33.743 E18 14.403) och gamla Stockholmsvägen (väg 280).

Ha de!


Åtgärder

Information

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.
%d bloggare gillar detta: