Första turen till gruvan.

18 04 2011

Hoj Hoj,

Idag blev det första turen till gruvan. Det var +10 grader vid starten klockan 7:00 . Strålande sol. Ner till Shell och tanka och sen bar det iväg mot Stockholm. Jag kör gamla ända väg en till Rosenkälla där jag går på E18. Mycket trevligare att köra lilla vägen så långt det går. Inte så mycket trafik. Många har nog tagit ledigt dagarna innan påsk.

Första gången med hoj till Vasagatan. Ska klura ut nån lämplig väg med hyfsat lite trafik. Får bli Birger Jarlsgatan och ner mot Sveavägen, Olof Palmes Gata och ut på Vallhallavägen. På hemväg upptackte jag stadens Kamikaze piloter. Jag har sett dom förr och nästan blivit nermejad. Idag på väg hem på Vasagatan dök en upp snett bakom mig till höger. Jag blinkade höger för att ta mig upp mot Sveavägen via Olof Palmes Gata. Jag blinkade år höger redan när jag stod vid rött och väntade på grönt. Det blev grönt och jag släppte fram 4 Kamikaze piloter. Skulle precis vinkla höger när en jävla dåre på cykel blåser förbi. Hur fan tänker man då? Dom har noll koll på trafikregler eller mer skiter i dom.

Ha de!


Åtgärder

Information

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.
%d bloggare gillar detta: