1 Maj 2011.

1 05 2011

Hoj Hoj,

Då har Valborg passerat och vi är nu inne i Maj. Inget hoj åka denna helg då kylan gjort sig påmind igen. Som varmast idag var det runt 12 grader och det var i solen på altanen. Jag hade lite planer till att åka till Rosenhill med Patrik, men det var för kallt, så vi ställde in det. Vi får ta det senare på säsongen.

Till helgen som kommer är det öppethus hos hojhandlarna. Jag ska passa på att besikta Tommy´s hoj på lördag tänkte jag. Han jobbar så han kan inte. Bilbesiktningen har drive-in besiktning för hojar hos Lelles i Uppsala på lördag och söndag. Lite förberedelser behövs nog på hojen. Vet inte om den går igenom med dom små led blinkersen. Sen dom monterades har kontrollampan för blinkersen slutat fungera. Vet inte hur pass kinkigt det är att den fungerar. Vill ändå va på den säkra sidan så man får väl ta omaket med att skruva tillbaka orginalet. Minns hur jag kände mig när jag drog iväg till drive-in besiktning med mina insatser i Intrudern. Ångrade mig framme vid besiktningen, då den ena hojen efter den andra fick ombesiktning på grund av för högt ljud. Min stannade lyckligtvis på 120 dB som var max värdet. Drog en lättnad suck.

På söndag tänkte jag kanske åka till Honda MC Center i Södertälje. Såg att dom hade Varadero för provkörning. Är lite sugen på en sån, men skulle vara kul å testa en större custom också. Blir inget byte denna säsong om inte man har turen med sig på Keno. Drömmen är 2 hojar. En custom och en on/off road. Då tror jag, obs tror jag, att jag skulle klara mig. Ett annat måste är att Monica sitter bra som passagerare på den, då vi åker så fort vi får tillfälle.

Ha de!


Åtgärder

Information

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.
%d bloggare gillar detta: