Motorcykelns dag (dag 1)

7 05 2011

Hoj Hoj,

Då var dag 1 av motorcykelns dag över. Passade på och besiktade Tommy´s hoj. Trodde att en mobil besiktningsstation skulle komma till Lelles i Uppsala. Gled ner till Lelles men hittade ingen sådan mobil anläggning. Frågade en dam om besiktningen och fick då veta att den gjordes ute vid vanliga besiktningen i Uppsala (Librobäck). Har varit där för länge sedan och var inte riktigt hundra på vart den låg. Nemas problemas med dagens telefoner. Sökte efter adressen i hitta.se och knapade vidare och fick en karta med vägbeskrivning. Efter som jag varit där förut så var det i grova drag jag ville vart det var. En hel del vägar har byggts om i Uppsala sen man var där och snurrade.

Framme vid besiktningen var det bara att glida in. Blev lite fundersam då inte en enda hoj syntes. Var in och frågade och där inne var det en hoj. Jag fick rulla in bredvid och så var det igång. 10 minuter senare, så var det klart och det gick som jag hade tänkt mig. Inga problem, bortsett från bakdäcket som behövde bytas, men det var ingen överraskning och det hade vi ändå tänkt göra. Så gled vi hemåt igen med GS 500:an. Måste säga att den går riktigt mjukt och skönt. En perfekt hoj för den som skall ta hojkort. Smidig och följsam och inte så tung.

I morgon (dag 2) ska vi åka till BMW i Solna och testa lite hojar. Rickard skulle dit och testa deras touring lok 1600:an. Skulle inte förvåna mig om det blir en sådan för honom. Bara det får gå en tid. Jag kommer att ligga lågt i år med byte, men till nästa säsong e jag sugen på en större hoj. Varken typ eller märke vet jag inte ännu.

Ny karta till Garmin (2012.10) hade kommit. Lite över 1 timme tog det att få ner den till datorn. Ytterligare en kvart för att sen få in den i navigatorn, men nu är den där. Pur färsk. Nice.

Dagens lilla kvällsrunda finns på Rutter sidan (Runt Skedviken – Lilla rundan)

Ha de!


Åtgärder

Information

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.
%d bloggare gillar detta: