En mulen helg.

15 05 2011

Hoj Hoj,

Denna helg blev mest mulen. Lördagen blev det vackert väder på kvällen, men en helt annan luft. Lite kylig faktiskt. Värmen väntas åter igen i mitten av kommande vecka. Välkommen tillbaka

Blev lite gjort som legat på hyllan iaf. Felet konstaterat på Lagunan som stått en längre tid på tomten. Fästet för ABS givaren på hjullagerhuset hade tostat sönder så givaren fladdrade lite fritt och det fungerar förstås inte. Letade efter den på bilskrotar men hittade ingen höger som jag förstås skall ha. Dom har ju så fint nu att bilskrotarna har sina delar gemensamt samlade  i en databas. Finns den inte där kan man söka efter den och får då ett mail/sms när den hittas. Lite skumt var det att Renault Laguna 2.0 -98 finns tydligen med trumbromsar bak också. Skumt för en så pass ny bil ändå. Denna är det skivbromsar på. När den blivit besiktad och klar skall den säljas. Den har nya bromskivor och bromsklossar runt om, AC kompressor bytt.

Snart blir det kolla in deltävling i Speedway VM som gick i Götet i Lördags. Släktingar var där, men det var dåligt väder med ganska mycket regn så dom gick efter 12:e heatet.

Ha de!


Åtgärder

Information

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.
%d bloggare gillar detta: