Regnskurarna avlöser varandra.

17 05 2011

Hoj Hoj,

Nu avlöser regnskurarna varandra vill jag lova. Fredag verkar bli första dygnet utan regn. Blir till att klippa gräset i helgen. På baksidan av huset är det redan högt. Ingen som går/springer/cyklar/kör bil/åker hoj där.

Kanske blir hojen till jobbet på fredag. Vädret ser ut att bli bra än så länge. +11 på morgonen och +18 vid hemgång klockan 17. Den 28:e ska jag hämta min nya hjälm Urban Warrior Summit 3.0. Ska bli spännande å se hur blåtanden fungerar med Scalas. Sägs att det ska fungera med andra blåtandsenheter, men man vet aldrig. BMW´s system 6 hjälm med blåtand fungerar inte mot Scala. Om det nu är Scala som inte klarar av kommunikationen eller BMW´s hjälm visar sig när jag prövar den nya.

40 kubik ved beställt. Gick åt en hel del i vintras. Kylan kom tidigt och satte i länge. 30 kubik har det gått åt. Ökar med 10 nu för att gardera mig. Får som tur är inte allt på en gång utan i omgångar om 10 kubik. Räcker bra när det ska plockas undan från garageuppfarten, så hojarna kommer ut när det blir fint väder och man är ledig.

Ha de!


Åtgärder

Information

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.
%d bloggare gillar detta: