Söndag den 22 Maj

22 05 2011

Hoj Hoj,

Jordens undergång stannade av ännu en gång och det ser ut att bli en riktigt vacker söndag. Nästa profetia är ju till 2012. Att dom inte ger sig.

Dagen skall fyllas med bland  annat gräsklippning, då det inte blev något igår. Lagade iaf klipparen. En tur med hojen ska man väl också klämma in. Kanske dags för lite hojtvätt igen. Många småkryp har nog ofrivilligt kraschlandat på gaffelben och lampa.

Verklighet och ”dröm”. Nåsta säsong kommer det att bli en Varadero. Samtidigt vill jag inte skilja mig från min Intruder som e så jäkla fin. Ska försöka att behålla denna fina hoj trots nya hojen på något sätt. Har ju lite plats kvar i garaget :-). Drömmar måste man ha.

Det är ju inte samma sak att glida ner till korvmojen å köpa en vurre med Varaderon som med Intrudern.  Längre sträckor skulle det bli Varaderon. Satt otroligt bekvämt på Varaderon. Intrudern e kanske lite liten och det jag skulle kunna tänka mig är en 1400 Intruder. Jag gillar Intrudern´s  enkla, men ändå iögonfallande utseende tack vare all glänsande krom.

Nä dags att göra en situp och styra upp dagen så att den blir vad man önskar sig.

Ha de!


Åtgärder

Information

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.
%d bloggare gillar detta: