Nu har jag åkt med den.

29 05 2011

Hoj Hoj,

Mer än 1000 besökare passerades idag. Totalt alltså sen starten på denna nya blogg i Januari 2011.

Nu har jag tagit en sväng in till Norrtälje och hem via Malsta. Hjälmen var helt ok. Tystare än min förra, men tystare finns nog. Något som var suveränt var solvisiret. Otroligt smidigt och man fick inte den där instängda känslan som när man har solglasögon. Hade bättre koll runt omkring tyckte jag. Större synfält. Alldeles lagom mörkhet på visiret. Att hjälmen är öppningsbar gör den smidig att ta på och av och man får bra koll när man till exempel tankar. Med förra fick jag nästan ta av mig hjälmen vid tankning.

Lysnade på streamad musik från telefonen. Hackade lite då och då, men kan bero på dåligt batteri i telefonen. Fick sätta luren på laddning när jag kom hem. Batteriet helt slut då. Samtal i hjälmen gick fint i 90 Km/h. Bara lite vind hördes i andra änden och jag hade inga problem att höra vad som sas.

Med tanke på priset (2.895 kr) så är jag nöjd. Hjälmen är ny på marknaden, så jag tror att priset kommer att stiga om efterfrågan blir bra. Har redan sett ett pris på 3.100 kronor.

Ha de!


Åtgärder

Information

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.
%d bloggare gillar detta: