Långledigheten över.

6 06 2011

Hoj Hoj,

Då var långledigheten över. Tog en semester dag i fredags då jag besiktade bilen i Uppsala. Gick bra med 2 små grejor. Ett positionslyse som var glappt (har inte märkt något, ingen kontrollampa har tänts.) och ett ”löst” batteri. Verkar mer va att den inte skulle gå igenom utan anmärkning. Alltid skönt när bilen går igenom. Den e ju trots allt 22 år gammal. Intressant att se dagens nya bilar om 22 år. Undrar om dom rullar fortfarande eller om dom skrotats på grund av el-fel som är för dyra att laga..

Det har inte blivit så mycket hojåka i helgen trots att det varit fint väder. I fredags kväll fick jag hem 10 kubik ved igen som skulle tas omhand. Det tar sin lilla tid att plocka med veden, men i söndags förmiddag blev det klart. Skönt att få undan allt på en gång. Nu har jag 20 kubik och väntar hem lika mycket till. Undrar vart jag ska lägga allt. Lite till går det på traven och 5 kubik kan jag lägga bredvid garaget, men behöver hitta plats åt c:a 12 kubik. Hur som helst så är det skönt att ha ved för ett helt år hemma igen.

Det hojåka som blev var en sväng in till Norrtälje idag på förmidagen. Blev en mjukglass vid Vickningen på väg hem. En kvällsrunda blev det med Nette som behövde koppla av ett tag. Vi åkte ut till Patrik och Angeliqa och fikade på kvällen.

Ha de!


Åtgärder

Information

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.
%d bloggare gillar detta: