Årets första besök till Venngarn.

12 06 2011

Hoj Hoj,

Ännu en härlig helg med sol och en otrolig värme. Det har ännu inte varit midsommar och vämen ligger runt 25-30 grader och då menar jag i skuggan förstås. I solen på altanen kan man inte vara på dagarna. Hoppas bara att det finns något kvar tills man får semester om 5 veckor ungefär.

I lördags åkte jag, med Andreas bakpå, tillsammans med Patrik, Stefan och Ronny till Venngarn. Där skulle det bli cruising för jänkare sedan till Sigtuna. Jag och Ronny väntade vid Shell macken i Rimbo på att PAtrik skulle komma. Visste inte hur många som skulle haka på med det visade sig att Stefan hade hakat på. Vi fyra tog sikte på Venngarn och jag tog täten. Vi tog den vanliga vägen över Knivsta för att va säkra på att komma fram. Jag är osäker på vägen runt Arlanda till Venngarn, men från hittar jag. 5 mil ungefär är det till Venngarn från Rimbo. Tar runt 40 minuter att åka. Framme vid Venngarn blev det en räkmacka för Andreas, som var med bakpå, och mig.

Räkmackan verkar ligga som en ”standard meal” ute bland hojåkarna. Det var otroligt varmt så det blev både kaffe och cola till. När vi svullat färdigt tog vi en vandring bland jänkarna. Många fina bilar var det. En som jag tyckte var extra läcker var denna Chevy Bel Air troligen ´56.  Om jag nu skulle skaffa en jänkare skulle det vara en sådan. Riktigt läcker var den.

Bilarna radade upp sig för att glida in till SIgtuna och vi gjorde oss klara för att glida hemåt. Vi tog samma väg som vi kom dit på. Tänkte att vi kunde tagit den andra vägen men då var vi redan på väg en bit. Blir säkert fler gånger. En ganska lagam tur även för en kvällsrunda. Vi stannade till vid Gottröra Macken för en bensträckare på hemvägen. Från vänster i bild är det Patrik, Ronny, Stefan och Andreas.

Patrik hade noterat att Ronny´s baklampa inte lös. Vid första kontrollen tydde det på att glödlampan var trasig, men en vaken Stefan såg att lampan lossnat och låg snygt och prydligt i botten av lyktglaset.

En trevlig liten tur blev det på lördags kvällen.

Ha de!


Åtgärder

Information

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.
%d bloggare gillar detta: