Monsunregnet har kommit.

19 06 2011

Hoj Hoj,

Då har sommaren kommit med stabilt väder, fast åt det sämre hållet. Kraftigt regn idag (söndag 19/6) och skall regna enligt yr.no 1 vecka framåt. Onsdag kunde det bli en solig dag. Har till och med släppt på lite värme på elementen och det var länge sen sist.

Inte mycket har hänt sen sist. Frugan och jag tog en korttur för några dagar sen. Stannade i Brottby för en burgare. Var riktigt gott. Satt ute i det fina vädret och käkade. Pratade med en dam som tog ett glas vin och hade sin hund med. Hunden var mycket intresserad av vår mat. Vi fortsatte på småvägar mot Kårsta via Ekskogen. Fina vägar som klarat tjällossningen riktigt bra. Istället för att åka via Kårsta tog vi av mot Närtuna. Strax innan vi kom ut på 77:an vid Alhamra så åkte vi ner i en bauta grop som jag inte han väja för. Lät illa för Sussi, men hittade inga skador. Tack och lov. Hade säkert kunnat gått riktigt illa.

Jag ska lotsa ännu en blivande hojåkare till sitt körkort. Mats och Jonas hade sett tjejens efterlysning  på hojen.nu och skickade ett meddelande till mig. Väntar på mitt handledarintyg sen kör vi igång.

Ha de!


Åtgärder

Information

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.
%d bloggare gillar detta: