Dammstugan 2011-07-06

7 07 2011

Hoj Hoj,

En riktigt lagom varm kväll. Vi tog en tur till Dammstugan vid Venngarns slott. Vi åke hemifrån vid 20:00 för att hämta Björg och Per vid Gottröra. Detta var andra gången som Björg var ut på vägarna. På väg hem tidigare på eftermiddagen så tornade molnen upp sig och det såg lite oroväckande ut. Det klarnade upp och det blev en fantastisk kväll. På väg till Venngarn så mötte vi en hel del hojar som lämnat Dammstugan. Vi kom fram runt 20:45 och tog en fika. Vi var nästan ensamma kvar, kanske 10 stycken till. Det var ingen kö till kaffet iaf. Killen som stått vid grillen slog sig ner och tog en B-vitamin. Han var från Söderköpingstrakten där vi har släkt och han kände till en hel del platser därifrån förstås. Vi tog en fika och snackade lite om allt möjligt innan vi åkte hemmåt igen vid 22:00 tiden. Vi lämnade av Björg hemma igen och efter en liten summering så fortsatte Monica och jag hemmåt igen.

Björg börjar bli lite mer säkrare och det kommer mer och mer. Det är ju bara andra gången och endast runt 20 mil körda. Hennes hoj skulle behövas kollas så den kan gå på tomgång. Tror den surar ner sig för vi kände en stark bensin lukt när vi åkte hemåt och Björg drog igång för att köra in hojen.

 

Ha de!


Åtgärder

Information

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.
%d bloggare gillar detta: