Lågfartsbana

16 07 2011

Hoj Hoj,

Min spaning efter lågfartsbana gav resultat. När jag körde ut hojen ur garaget, efter det att jag lyft undan katten som la sig mitt i vägen, kom jag på ett ställe som jag skulle kolla in. Blev perfekt för banan. Området är ungefär 30 x 40 meter och  c:a 200 meter till närmsta hus. Ligger också inne i Rimbo. En sakta puttrande hoj kan inte störa någon. Fixa lite billig färg och sen är det bara att måtta och spraya. Blir fint som snus.

Igår kväll var vi ut en sväng på 12,8 mil. Små krokiga vägar och partier med större vägar. Åkte runt 19:50 hemifrån för att möta upp Björg i Gottröra. Vi körde sedan mot Rånäs och tog av vid korsningen mot Rörsby, Knutby. Smal asfalterad väg med många kurvor. Vid det sk fyrvägskorset tog vi av mot Almunge. Även den smal krokig asfaltsväg. Vid Almunge – Edsbro vägen tog vi av mot Edsbro. Från Edsbro mot Rimbo. Vi tog av mot Lohärad, som var en ny väg för Björg. En ännu smalare asfalterad väg i början. Inte så mycket kurvor. Jag la mig först på denna väg. Nu hade det börjat skymma något och som jag misstänkte kom det ett rådjur och sprang över vägen. Allt var under kontroll, då man var beredd. Vi stannade till vid Vickningen strax för klockan 22:00 och Monica och Björg måste bara ha en mjukglass. Jag stog över denna gång. Vi körde vidare igen mot Rimbo via Nodsta. Det började mulna på ganska ordentligt, men vi klarade oss från regn. Vi fortsatte genom Rimbo mot Gottröra där vi lämnade av Björg och fortsatte sedan hemåt. Totalt så blev det 12,8 nil denna runda och du kan se den via denna länk.

Ha de!


Åtgärder

Information

2 responses

9 05 2012
Carl Atashkadeh

Hehe kul blogg. Skrivit lite om lågfartsbanorna och motorcykelkörkort på bloggen http://www.socialfrihet.se/motorcykelkorkort/
Kanske är intressant för dig!

9 05 2012
Runar

Hej Carl,
Tack för att du gillar bloggen. Jättekul att höra från några läsare. Jag går in och kollar.

Ha de!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.
%d bloggare gillar detta: