Semestern närmar sig.

18 07 2011

Hoj Hoj,
Semestern närmar sig med stora steg. Kom några dagar tidigare också på grund av en begravning. Roligare start kunde det ju varit.

Kommer att ta dagarna som dom kommer då Monica mestadels jobbar. Någon dagstripp ska vi väl göra och då kanske med bil. Vi får se vad det blir.

Större planer däremot för nästa sommar. En 7 dagars hojresa i rikets norra delar. Kommer att bli så najs. Såg ett par när jag var på väg till bussen som tog frukost på fiket i Rimbo. Hojen fullpackad med tält och sovsäckar. Såg riktigt läckert ut. Vi har lämnat den delen av camping och kommer att välja vandrarhem för logi.

För att resan ska bli så måste ett hojbyte ske. Behöver mer kubik och en annan typ av hoj. Vid det hör laget har jag väl tjatat länge om vad det kommer att bli, men för eventuellt nytillkomna så blir det en Honda Varadero XL1000.

En provkörning med Monica på skall bli under semestern. Jag har prövat den och satt mycket bra på den och det kändes som man skulle lätt avverka många mil på den. Vid provkörningen ska jag verkligen tänka på dom ev vibrationer den har. Viktigt om nan ska åka långt. Ett av skälen som gör att inte Intrudern är en långfärdshoj. Risk för domningar i händer och fötter.

Då var det strax dags att kliva av bussen igen då. Bussarna som går på Rimbo linjen har gått runt 60 – 70 000 mil. Otroligt att dom överhuvudtaget fungerar. Njurbälte är nästan att rekommendera då dom skakar som satan vid 90 km/h.

Ha de!


Åtgärder

Information

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.
%d bloggare gillar detta: