Nya hjälmen tillbaka.

27 07 2011

Hoj hoj,

Då var nya hjälmen tillbaka igen. Mikrofonen var paj och nu hör den som ringer mig också och det är ju stor fördel. Går fortfarande inte att koppla ihop med Scala Rider enheterna. Det var tråkigt. Hade hoppats på att det var mer fel som gjorde att det inte gick. Får bearbeta min kära hustru, som inte tycker om dessa öppningsbara hjälmar. Dom är fula tycker hon och ser ut som gubbhjälmar. Själv tycker jag dom är praktiska då man många gånger vill öppna upp lite utan att för den skull ta av sig den. Sen finns det ju inbygda solbrillor a la pilotmodell.

På turen igår var vi ju in till Biltema och köpte markeringsfärg. Nu har banan fått färg som sitter ett tag. Kritan såg fortfarande bra ut, men det har ju inte regnat på den sen jag målade upp den. Kan vara lite svårt om det är soligt att köra då det kan vara många badgäster, men för det mesta brukar det fungera för dom brukar parkera i skuggan och jag har valt att lägga den på motsatta sidan. Ska testa den själv så man vet vad man pratar om.

Ha de!


Åtgärder

Information

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.
%d bloggare gillar detta: