Stora bytarplaner av hoj

4 08 2011

Hoj Hoj,

Nu är det stora planer på att byta hoj. Hade hojen funnits kvar som jag såg på blocket, så hade jag slagit till. Jag har lagt ut Suzzie på blocket nu och nappar någon, så har jag sett ut några nya tänkbara objekt. Ganska långt härifrån, men kan bli en skön tur tillbaka. Ingen har väl missat vad nästa hoj  kommer att bli, men om det nu mot all förmodan skulle finnas någon helt ovetandes så kan jag säga att det blir en Honda Varadero. Radarn är på och blocket finkammas. Bara ”rätt” utrustning dyker upp med rätt pris så smäller det.

Min trogna Intruder är därmed till försäljning:
Suzuki Intruder VS800 – 95

Idag blev det en runda med Björg igen (nu uppe i över 100 mil). Vi tog en tur ut till Vaxholm via Svinninge och Bogesund. Såg inga ”kamikaze piloter” på Bogesund´s vägen. Efter en glass och en dricka så vände vi hemåt igen. Vi tog samma väg tillbaka. Strax innan Gottröra såg jag i backspegeln att en lastbil närmade oss ganska fort. Vi körde i lagliga 70, men lastbilen körde nog 90-100 med den hastighet som den närmade sig. Den kom närmare och närmare och jag tyckte väl att det var dags för den att sakta in. Den saktade in men låg åt helvete för nära oss, så några lätt tryck på handbromsen brukar ge dom som ligger för nära en fingervisning. Vid Gottröra kunde han inte hålla 50 Km/h utan segade sig förbi oss. Lika bra det för vi skulle svänga av från 77:an snart.

Ha de!


Åtgärder

Information

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.
%d bloggare gillar detta: