I veckan blir det ny hoj.

7 08 2011

Hoj Hoj,

Så var det klart. I veckan blir det ny hoj (om nu provkörningen gillas). Fick backa lite på mina krav 😦 men priset var avgörande. ABS och värmehandtag fick tyvärr strykas. För övrigt så fanns det som var prioriterat. ABS hade jag gärna velat haft, men priset steg avsevärt för dessa hojar. Värmehandtag och 12 v uttag kommer att eftermonteras. Har sett att dom flesta Varadero´s haft värmehandtag som finns att köpa på t.ex Lelles för 289 kr. Hondas eget går på runt 2500 kr. Varför detta pris kan man fråga? Ger ju bara ström till en slinga med högt motstånd för att ge värme. 12 v uttaget för att mata GPS´n. Till detta får man väl krypa till korset och köpa Hondas egna och deras kabelstam för att få det snyggt och prydligt.

Blir alltså en tågresa ner till Varbeg och förhoppningsvis hoj därifrån. Ska enligt säljaren inte va något problem. En 2003´a som gått 3000 mil. Ny servad, besiktad i år ua, nya bromskivor fram och klossar, sadel utbytt mot en med högre komfort, högre ruta med vindavvisare. Känns som dagarna före julafton när man var barn :-). Jag har läst på olika forum att vissa Varaderon har en klonkade låda som e lite trög, medan vissa såger att det är som att skiva smör med varm kniv. Vet inte hur man ska tolka det, men men..

Lär bli uppdateringar på FB under uppresan med tillhörande foton.

Ha de!


Åtgärder

Information

4 responses

7 08 2011
Jonas

Väldigt synd att den inte har ABS. För mig är det hädanefter ett minimikrav. Resten är bonus. Det känns så oerhört mycket tryggare att köra i regn eller på våta vägar, vilket ju händer emellanåt i detta land. Grattis i alla fall till hojen. Ska bli kul att höra om dina intryck! =)

7 08 2011
Macke Andersson

Nice Runar! Hoppas att det blir affär nere i Varberg då! 🙂

7 08 2011
Runar

Ja det får vi hoppas. Ska bli jäkligt spännande. Vet inte ännu vilken dag det blir då säljaren skulle kolla hans jobb schema och om han kunde tråckla ihop en träff. Blir det på tisdag (9/8) så kommer en av döttrarna att åke med annars blir jag själv. Frugan jobbar.

7 08 2011
Runar

Det skijde så mycket i pris på dom med ABS, så jag fick lov att rätta mun efter massäck. Fanns det ABS, så fanns inte väskor etc. Bara väskorna kostar en mindre förmögenhet. Vi hade tänkt att göra en tripp norröver nästa år, så väskor låg högt upp på listan. Hade önskat ABS men men. Man kan inte ”få” allt här i livet.
Ja det ska verkligen bli spännande. När jag provkörde än i våras kändes det rätt för mig. Satt verkligen skönt, så det kändes som man skulle kunna dra iväg en 20 – 25 mil utan stopp om det nu skulle vara tvunget. Skönt att stanna ändå om inte annat för att ta lite bilder och dricka något.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.
%d bloggare gillar detta: