Besvikelsen är stor..

8 08 2011

Hoj Hoj,

Det blev ingen ny hoj. Säljaren backade i sista stund. Besvikelsen är stor. Hade räknat med en tripp ner till Varberg och hojen hem, men men. Är ganska övertygad om att den kommer att komma snart igen fast c:a 8000 kr dyrare än vad den var då jag ringde på den. Han sa att anledningen till ångern var att hans fru och han hade tänkt behålla den ett tag till. Visste man inte det redan innan? Misstänkte att det var något när jag själv fick ringa och fråga om vilken dag jag kunde komma och han inte kunde svara på det direkt utan skulle återkomma, men ringde aldrig så jag fick ringa igen. Luften gick lite ur en, då man var lite taggad och planerade att åka och köpa ett nytt regnställ. Avreagerade mig med att plocka i vedhögen. Det blev iaf större nerfart till garaget.

Bara att kolla vidare, men nu kommer inget att skrivas föränn hojen står på gården. Skulle ju va najs att glida Mälaren Runt på en ny hoj, men det drar ihop sig. Läste en blogg som en Varadero ägare hade och han var mer än nöjd med sin Varadero. Låter bra. Tror att den kommer att passa mig också som handen i handsken. En lagom blandning av landsvägshoj och grushoj.

Må nya Varadero ramla in på Blocket.

Ha de!


Åtgärder

Information

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.
%d bloggare gillar detta: