Begagnatmarknaden är svår

12 08 2011

Hoj hoj,

Nu har jag lusläst varenda annons om Honda Varadero och bevakar nya. Svårt att få allt att stämma för ett hyfsat pris. Många fina hojar finns det, men tyvärr inte utrustade komplett från början. Många har valt bort sidoväskorna. Att komplettera med sidoväskor blir för dyrt. Dom flesta hojarna finns söderut av förklariga själ (population), men dessa har också gått förhållandevis långt vilket också har sin förklaring då hojperioden är lite längre söderut i landet. Närheten till Danmark och Tyskland gör nog sitt till också. Norrlands hojarna saknar ofta sidoväskor. Här ska det bara åkas till grannen 15 mil bort och då räcker det med en topbox :-), men å andra sidan så hälsas inte grannen på så ofta så milen är få.

Nu verkar det som jag har en seriös försäljare på g. Vi ska mötas i Uppsala i kväll. Han åker en bra bit själv med hojen till Uppsala så det verkar givande. Lite att önska fattas, men det är som det är. Får kompletteras när min Intruder är såld.

ABS saknas tyvärr, men men. Bra att ha, men fungerar utan. Har ju lyckats få stopp på min Intruder när det behövts och bromsarna på Intruder 800 är ju kända. Komplettering blir av värmehandtag och 12v uttag, topbox och ev andra väskor. Dom medföljande ser höga ut på bilden, men kanske ser annorlunda ut i verkligheten. Ser ut som passageraren nästan sitter på dom.

Återkommer med uppdatering i kväll.

Ha de!

 


Åtgärder

Information

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.
%d bloggare gillar detta: