I morgon bitti bär det av till Gävle.

12 08 2011

Hoj hoj,

Nu ska det bli hoj iaf. I morgon bitti 8:00 startar färden upp till Gävle. Det blev alltså ingen överlämning i Uppsala i kväll för att säljaren hade en deal med en hojbutik i Gävle och en del av pengarna skulle vidare till butiken, samtidigt som säljaren åker till lappmarkerna tidigt i morgon bitti och är borta en vecka för att fiska.  Då betalar jag till butiken och gör klar affären och butiken vidarebefordrar dom pengarna som blir över sen butiken tagit sin del till säljaren. Komplicerat blev det men huvudsaken att alla blir nöjda.

Om nu allt verkar ok med hojen (vilket jag absolut tror att det är), så blir det en Honda Varadero årsmodell 2004 med 2300 mil på mätaren. Som ny alltså 🙂 . Ingen ABS, men kan man få stopp på en Intruder 800 så ska det nog ordna sig utan ABS. Nu är det ju väldigt svårt att få en Intruder 800 att låsa hjulen, men är det blött på vägen så går det.  Den ska kompletteras med toppbox, värmehandtag, 12v elutag och motorbåge. Toppboxen är väl det som blir först, så frugan får ryggstöd. Sen blir väl resten när Intrudern väl är såld. Någon som har tips på vart man kan få det gjort till en överkomlig summa? Tänkte sondera terrängen senare och kolla vad det skulle kosta med alla delar + montering.

Återkommer imorgon med en lägesrapport. FB lär väl uppdateras under resan ner vid raster, om man nu inte sitter så otroligt skönt att milen bara rullar förbi.

Ha de!


Åtgärder

Information

Ett svar

13 08 2011
Mats Liifv

Själv skulle jag kolla med http://www.helahojen.se angående montering av tillbehör!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.
%d bloggare gillar detta: