Mälaren Runt 2011 regnade bort.

20 08 2011

Hoj Hoj,

Den 26:e upplagan av Mälaren Runt regnade bort. Vi var ett tappert gäng (Jag, Tommy, Jonathan, Lasse och Lillen) som gav oss iväg mot Solna. Vi startade från mig för att möta upp Lillen vid Roslagsstoppet. När vi gav oss iväg hemifrån var det ett mycket lätt duggregn. Vi kom ut till Roslagsstoppet där Lillen väntade på oss. Medans vi stog där och pratade lite så tilltog regnet. Gick över från lätt duggregn til ganska intensivt duggregn. Vi gav oss iväg mot Solna via E18. Regnet ökade succesivt hela tiden och några av oss var rejält blöta innan vi ens kom fram till Solna.

Jag satt ändå ganska skyddad bakom min ruta så jag fick inte det värsta på mig, men det var inget skönt att köra. Vi stannade vid Statoil i Solna. Lasse och Lillen tankade upp sina hojar. Vi kom samtliga fram till att här bryter vi. Tommy skulle förbi Kallhäll och hämta en kamera. Så vi fortsatte till Kallhäll. Lasse och Lillen vände hemåt. Jag hade ju gjort iordning fika så det tog vi med upp till Tommy och fikade. Strax hem till Rimbo igen över Uppland Väsby och Almunge vägen. Från Upplands Väsby var det faktiskt uppehåll ända hem. Väl hemma igen började det regna.

Vi satsar på morgondagen då det är utlovat sol. Får bli en runda då istället.

Start 16:30 vid Rimbo biten för förd mot Sigtuna oxh hem kanske via Uppsala.

Ha de!


Åtgärder

Information

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.
%d bloggare gillar detta: