Hoj till jobbet

25 08 2011

Hoj Hoj,

Nu har jag snart jobbat en vecka efter semestern. Det går ganska fort iaf. Nu har man börjat fått lite koll igen på vad som händer. Det har blivit hoj till jobbet varje dag hittills. Det har varit lite halvtaskigt väder ibland med duggregn, men det känns på något sätt mer ok att köra med Varaderon än med Intrudern i sånt väder. Varaderon hör liksom mer hemma även i lite sämre väder. Med Intrudern skulle man glida i solskenet så kromen blänker.

Värmehandtag är verkligen en hit. Skit skönt att slå på dom när det blir lite rått på kvällsturerna. Fästen för GPS´n flyttat från Intrudern och det blev riktigt bra. Mitt på styret och nedanför mätarna.På lördag hämtar jag 12 V uttaget och skall montera det så att vi kan ut på okända farvatten på söndag. Sätter nog det på höger sida så sitter det på rätt sida iförhållande till där GPS´n har sin anslutning. Inte riktigt på det klara ännu hur jag skall hantera överbliven kabel från strömförsörjningen till GPS´n men det visar sig. Tanken är den att vi ska åka till Rosenhill på söndag och jag har faktiskt inte varit där ännu så GPS´n skulle behövas. Sen är det ju ite kul med den också. Sparar rutterna jag kört och lägger upp dom på Garmin.connect sidan.

Ha de!

 

 


Åtgärder

Information

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.
%d bloggare gillar detta: