Dagarna rullar på

30 08 2011

Hoj Hoj,

Ja dagarna dom rullar på. 1:a September om en dag. Hojåkar dagarna minskas för vaje dag. Va fort sommaren har gått. Det blev iaf en hel del hojåka denna sommar, jämfört med förra. Jag hade 1 vecka kortare semester då än i år och vädret var inte speciellt bra då jag hade semester. En ”ny” hoj blev det också. Många mil har det blivit med Hondan sen jag köpte den. Trivs otroligt bra på den. Ska bli kul nästa sommar att dra iväg på en Sverige semester med den. En 211 mil lång tur i norra Sverige ligger i Garmin. Ska bli spännande och kul. Väntar nu på topboxen som bör komma vilken dag som hellst. Köpte ett nytt bromsskivelås idag, då jag släpper iväg det som sitter på Intrudern med hojen. Fanns 2 olika längder på det och valde förstås det som var för kort. Precis för kort för att bygeln skall kunna låsas. Skiljer säkert bara några millimeter. Får byta imorgon.

Ett kort inlägg idag. Trött efter att ha betalat räkningar. Sånt sliter på kroppen.

Ha de!


Åtgärder

Information

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.
%d bloggare gillar detta: