Ännu en härlig helg.

4 09 2011

Hoj Hoj,

Solen har strålat och ska så göra även i morgon så det ser ut att bli ännu en härlig helg med mycket hojåka. Intrudern gick vidare idag till en kille på Åland. Han kommer att ha den till att pendla med till och från jobbet och lite nöjesåka förstås.

Idag tog vi en sväng till Sigtuna och Hamncafé Våfflan. Träffade en kille med en V-strom som var intresserad av om min ruta fungerar bra. Fanns tydligen en för hans hoj också som han tänkte köpa, men ville höra lite hur den var först. Jag är nöjde med min ruta. Jag kan sitta i 110-120 med visiret öppet och det puffar lite i ansiktet. Har märkt att det är lite för effektivt för hjälmarna så det blir imma på insidan av visiret trots att ventilationen är öppen. Får åka med visiret lite öppet. Det börjar tunna ut ganska rejält med hojarna vid Våfflan. Det var kanske en 7  hojar till när vi var där. Märks att hösten börjar komma. 😦

Ett stort mörkt moln kom från söder så efter Nacho tallriken och glassen vände vi hemåt igen. Vi tänkte svänga in på Arlandastad och kolla lite. Var länge sen vi var där, men molnet gjorde att vi valde att köra hem.

Topboxen väntas komma denna vecka. Jag ringde i fredags och frågade, då jag lade beställningen den 22 Augusti. Blev nog en liten väckarklocka lät det som, och just då såg han att jag skulle få den om 3-4 dagar vilket är normal leveranstid för paket.

Nu är tiden kommen då lera släpas upp på vägarna här ute. Jordbrukarna plöjer sina åkrar och när dom åker därifrån så tas jord och lera med ut på vägen. Regnskurarna och kvällsfukten gör detta såphalt, så se upp. Vet man om det är det inga problem, men ligger man i fel spår i en kurva åker man ikull garanterat.

Nä nu får man upp å hoppa, så att man hinner ut en sväng med hojen efter att vi handlat, kört GoKart (som jag lovat) och kanske tagit fram snabeldraken och torkat upp allt dreggel efter den med en våt trasa (läs torkat golvet).

Ha  de och ta det lugnt på leriga vägar.


Åtgärder

Information

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.
%d bloggare gillar detta: