Så effektivt.

5 09 2011

Hoj hoj,

Köpte en ny hojjacka idag. Halvarssons Proximo svart/gul/vit och jäklar så effektivt. Alla bilar i vänsterfilen gled snyggt å prydligt ut i högerfilen och lämnade fri väg. Bilar på 70 vägen som jag kom ikapp saktade in till precis 70. Huvudskaen är att dom ser mig och nu verkar dom göra det med råge. 🙂

Känns verkligen vilken kvalité det är i jackan. Dragkedjorna går mjuk å fint utan att fastna i något foder. Bra grepp även med handskar. Ventilation i både axlar och armar. Något som heter Outlast i fodret vilket gör att kroppen blir rätt tempererad. Verkar fungera på något sätt. Kände det när jag skulle åka från jobbet. Tog ett tag innan jag kom ner till hojen och kände mig ganska varm, men inte så jag svettades. Han bara komma ut från garaget så kändes det svalt och skönt en stund sen blev det alldeles lagom. Svårt att förklara, men skönt var det. Många fickor även då fodret är urtaget.  Många jackor har fickorna i fodret och när det tas ur på sommaren så försvinner fickorna.

Ha de!


Åtgärder

Information

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.
%d bloggare gillar detta: