En tur på lördag (17/9)?

13 09 2011

Hoj Hoj,

Helgens väder var fint, men det blev inte så mycket hojåka av. Små korta turer, men bättre än inget alls. Funderar på att ta en längre tur på lördag (17/9). Tommy är ledig, så det blir en övningskörningsrunda med honom.

Funderar på att ta en tur runt Ekoln i Uppsala trakten. Jag har lagt in en rutt i Garmin. Många knepiga vägar där som är återvändsgränder typ. Åkte där för 2 år sedan tror jag det var. Vägarna var fina då, men man vet ju inte vad tjälen ställer till med. Trösten är ju att det är i Uppsala län och så mycket kan jag säga, att vägunderhållet är betydligt bättre än i Stockholms län. Märks tydligt vart gränsen är till Uppsala län. En skylt som satt vid gränsen från Uppsala hållet på 77:an sammanfattade detta med ”Här slutar allmän väg”.

Det skulle bli en 16 mila tur som tar c:a 4 timmar. Om intresse finns att haka på, så lägg en kommentar. Bestämmer i så fall startplats och tid. Bara att hoppas att vädret blir skapligt. ”Bra” är väl för mycket att hoppas på.

Min topbox lyser fortfarande med sin frånvaro. Inte bra Touringbutiken.
Anm: Fick veta idag då jag skickat ett mail till dom, att dom spar ihop beställningar till  flera stycken innan dom skickar iväg sina. För oss som kunder är ju inte de någe bra då vi vill få det vi beställt så fort som möjligt. Nu skulle jag iaf få 10% rabatt, men jag hade nog hellre haft varorna för 3 veckor sedan.

Ha de!


Åtgärder

Information

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.
%d bloggare gillar detta: