Hoj till jobbet.

15 09 2011

Hoj Hoj,

Idag var det äntligen uppehåll på morgonen, så då blev det hoj till jobbet. Härligt var det att glida med Hondan igen. Det var ett tag sedan nu. Det var sig likt på gatorna i Tokholm. Idioter som fått körkort i flingpaket. Dom hade också kunnat lagt på några hundra tusen på SUV:arna så hade dom fått blinkers också. Ingen verkar känna till begreppet fordonets placering. Så fort linjerna i vägen försvinner så har dom ingen susning om, att man ska placera bilen till höger om man nu ska svänga dit. Men dom tänker väl att, kommer inte JAG fram ska fan ingen annan göra det heller. Lite underligt är det att himlen oftast öppnar sig runt 17:00 då det är dags för hemgång. Så även idag och det regnade ganska ihärdigt i 5 minuter. Norr om Danderyd var vägarna torra igen.

Helgen verkar bjuda på fint väder så kolla på mitt inlägg före detta. På lördagen kommer det att bli en tur på 16 mil runt sjön Ekoln söder om Uppsala. Mindre asfalterade vägar som var i bra skick sista jag åkte, men det var typ 3 år sedan. Åker från Rimbo runt klockan 11:00. Mer bestämd tid om det blir fler än vi (jag/Tommy).

Skriv en kommentar i FB om du vill haka på.

Ha de!


Åtgärder

Information

Ett svar

18 10 2013
aloe vera för din hårbotten

Now One will be required plenty of time along with people
used books. Hope One should do it is.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.
%d bloggare gillar detta: