Hösten kommer närmare och närmare.

8 10 2011

Hoj Hoj,

Ja det blåser kraftigt och hösten kommer närmare och närmare. Löven gulnar och faller till marken. Hojdagarna är nu lätträknade skulle jag tro. Ska bli intressant och se hur länge man kan köra, nu när man har handtagsvärmare och ruta. Kallast hittills har varit 5,3 grader. Varmt å gott ändå med handtagsvärmarna på. Fodret sitter i jackan, men inte i byxorna ännu. Helnöjd med topboxen. Frugan fick ett fint ryggstöd och jag något att lägga ryggsäcken i när jag åker till gruvan. Sidoväskorna lämnar jag hemma när jag åker till gruvan.

Nu blir det bara kallare och kallare. Långtidsprognosen visar temperaturer runt 4-7 grader. Snart kan man gå till läkaren med den onda foten. Vill ju inte riskera att förlora hojdagar för en fot i ett paket. Nä sånt får man ta när säsongen är över.

Ha de!


Åtgärder

Information

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.
%d bloggare gillar detta: