På den röde på väg hem.

19 10 2011

Hoj Hoj,

Så var man på väg hem denna Lill-lördag. Veckan rullar på fort som vanligt och det är fint det. Våren kommer fortare då. Hoppas på en hojtur på söndag då vädret skulle bli skapligt. Jag var ut i söndags och körde några mil. Kändes riktigt bra.

Nu måste jag gnälla lite igen. As-varmt på bussen värmen sprutar ut från elementen. Ska det vara så svårt att få ett bra klimat i bussarna? Är det inte kokhett så är det skitkallt. Inget mellanläge där inte.

Så har man blivit med Padda. Närmare bestämt en iPad2. Trodde definitivt inte att jag skulle hamna i Äppelkriget, men nu är man där. Skriver man mycket så är ett blåtands tangentbord att rekommendera. Om man tänker efter så det mesta man gör idag är att surfa, Facebooka och skriva i bloggen och till det så är faktiskt en platta perfekt. Snabb att starta upp och man behöver inte lagringsmöjligheten för detta. Testade den på bussen i morse och det gick bra tills det kom en passagerare och satte sig bredvid mig. Då blev det lite trångt med armbågarna så det var bara att vika ihop.

Trodde inte att det fanns så många gratis appar som det ändå fanns till paddorna. Finns det man kan tänka sig och lite till.

Ha de!


Åtgärder

Information

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.
%d bloggare gillar detta: