Nu lutar det brant mot helg.

20 10 2011

Då var halva veckan passerad igen och nu lutar det brant mot helg. Känns bra. En dag närmare sommaren 2012. Det var positivt tänkt, eller hur?

Man hoppas på en liten tur igen i helgen. Vädret skulle kunna vara hyfsat i alla fall. Det gäller att ta tillvara dom få chanser som finns kvar. Sommaren gick fort tycker jag. Ändå blev det riktigt mycket hojåka på slutet. Jag har nu åkt c:a 550 mil sedan den 13 Augusti. det är 7,5 mil varje dag!! Riktigt njuter på Hondan. Sitter så otroligt skönt. Ska bli riktigt spännande att åka på semester med den nästa säsong. En tur norröver på 211 mil skall det bli. Ska passa på att köpa riktiga regnkläder då Lelles har sina dagar med rabatter den 25 – 31 Oktober.

Frugan skall även få en Halvarssons jacka till nästa säsong. Det känns att det är riktigt kvalité i prylarna jämfört med dom vi haft. Dragkedjor som går så lätt och inte fastnar i något foder. Sitter fint och man riktigt känner hur skydden faller på plats. Skaffade en converter att sätta i ryggen. Nya byxor skall vi nog skaffa också. Mina brände jag hål på mot avgasröret på Intrudern. Skaffade sedan ett kromat skydd och och satte på avgasröret, sen klarade jag mig. Med framflyttade fotpinnar så kom benet lätt åt kröken vid vänster avgasrör. Det blir alltså lite ny personlig utrustning under vintern. Kommer att bli Halvarsson eller Lindströms. Kvalité lönar sig.

Outlast heter ett lager i min jacka och det är ett märkligt lager. Det gör att värmen/kylan regleras på något underligt sätt. När man tar på sig jackan mitt i sommaren, så känns den sval. Nu när jag tar på mig den känns den sval några sekunder sen blir den varm. Verkligen lyckat.

Paddan var ett lyft. Gillar den mer och mer. Behöver inte dra igång någon dator för att delge världen mina tankar. Djupt 🙂 . Med blåtandsbordet också så är den perfekt att skriva på.

Ha de!


Åtgärder

Information

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.
%d bloggare gillar detta: