Säsongen 2012 kommer att vara regnfri.

27 10 2011

Hoj Hoj,

Jag kan meddela att hojsäsong 2012 kommer att vara regnfri. Ikväll var vi till Lelles i Uppsala och investerade i kläder som jag hoppas att vi slipper använda. Nämligen kompletta uppsättnigar av regnkläder till Monica och mig. Lelles hade så kallade Lelle dagar med 15% rabatt på allt utom hojar. Nu är det bara en ny jacka till Monica kvar, men den tar vi i vår. Lelles har lika daga i vår med 15% rabatt. Det blev en slant när det var klart trots rabatten, men ska det va grejor som förväntas hålla så får man lätta på lädret. Så är det bara. Får snart fixa en enkom garderob för alla hojkläder. Fasen vad kläder det blir.

Snart så är det helg igen och vädret ser ut att kunna bli bra. Lördagen ser ut att bli solig, men kanske lite kylig. Söndagen mulen men varmare. Vi får se hur det blir. En kort tur kanske man skulle kunna göra iaf. Om inte så får det bli en hojtvätt. Vintern kommer annars att ägnas åt planering för hojsemestern nästa år. Vi kommer att köra norröver i vårt vackra land. Utrustningen är klar när Monicas nya jacka är inhandlad. Såg i en hojtidning om ett litet meckar-kit att ta med sig. Lät intressant. Hade en idé om ett sådant själv för ett tag sen ,men var var för sent ute igen. Detta var med verktyg och priset var inte så högt, så man undrar ju vilken kvalité verktygen har. Finns inget värre än verktyg som inte håller måttet och förstör mer en att vara till hjälp. Jag hade tänkt mig ett fodral som man laddar själv med verktyg och då kan man välja dom man tycker är bra.

Apropå verktyg så var jag till Clas Ohlson idag och dom hade en sladdlös 12 v borrmaskin/skruvdragare från AEG med väska för 799 kronor. Ordinarie pris var 1799. Väskan innehöll förutom skruvdragaren, 2 st batterier och en laddare som laddade batteriet på 50 minuter. Blev sugen, men kunde låta bli. I alla fall idag.

Nu ska jag gå över till paddan och slösurfa.

Ha de!


Åtgärder

Information

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.
%d bloggare gillar detta: