Rosenhill 2011-11-04

5 11 2011

Hoj Hoj,

En sådan höst det har blivit. Helt fantastisk. Jag har åkt hoj till gruvan dom senaste 3 dagarna. Mulet, men 7 – 15 grader varmt. Helt OK. Jag tänker att för varje dag som det inte är snö så blir vintern kortare och om man åker hoj nu så blir det ju inte så länge tills man får åka igen.

I fredags var det halvdag i gruvan och jag passade på att åka ner till Rosenhill och ta en fika. Meningen var att jag skulle möta upp Jonasoch Piotr där, men jag var lite sen i starten och mycket trafik på vägen ut så jag missade dom tyvärr med en halvtimma. Inget telefonnummer hade jag heller, så jag kunde ringa och meddela. Dom trodde att jag åkt hemåt istället för att åka ner till Rosenhill. Vi får stråla samman någon anna gång. Hur som helst så fick jag en härlig åktur så här i sista stund. Totalt blev det 20 mil den dagen. Jag hade några dagar innan laddat in en ny kartuppdatering till min GPS och det visade sig att det hade inte riktigt gått bra. Jag blev anvisad att köra in på vägar som inte fanns och dom som fanns skulle jag inte ta.. Det blev några rundturer ska jag erkänna på väg hem från Rosenhill.

Idag (5/11 2011) blev det nästan 10 mil. Björg var med idag. Vi åkte mot Almunge och vidare mot Faringe. Gick av 273:an mot Faringe-Ösby rikting Knutby. En mycket liten asfalterad väg. GPS:n hade även idag fnatt och valde dom mest underliga vägar. Efter ett tag satte jag den på att ”Hitta hem” och vad jag inte visste var att jag tydligen flyttat. Hade varit intressant att se vart, men vi hade inte tid och det var lite fuktigt i luften med påföljd att det kändes lite rått.

Nu har jag läst in kartorna igen till GPS:n och får se om den fungerar bätre efter det. Något gick väl galet vid inlasning av kartorna förut.

Ha de! och ha en trevlig Alla Hellgona helg alla.


Åtgärder

Information

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.
%d bloggare gillar detta: