Nu har det blivit kallare

9 11 2011

Hoj Hoj,

Nu har det blivit lite kallare några dagar. I morse var det +0,5 grader och frost igen. Dom senaste dagarna har ändå blivit några turer på hojen. Då fram och tillbaka till gruvan. Härligt att kunna köra så långt in i november. I morgon ser det ut att kunna bli +7 grader på morgonen, så då lutar det åt att det blir hoj till gruvan. För övrigt verkar det bli sista turen då tempen kommer att sjunka till runt nollan. Man får va va nöjd iaf.

Med Hondan har jag kört 700 mil sedan den 13 Augusti. Underbara mil har det varit. Är otroligt nöjd med min hoj. Sitter riktigt skönt och med topboxen, så har frugan ett perfekt ryggstöd. bådar gott för kommande säsongs semester. 211 mil norröver kommer det att bli. Lycksele skall passas in någon gång den 21 – 28 Juli, då det är motorveckan där uppe. En av dagarna är det hojar som gäller och vi skall försöka passa in så vi är där den dagen.

Kollar runt lite på webben efter attraktioner/sevärdheter efter den väg vi kommer att åka. Det blir väl att man uppsöker den lokala turistbyrån och hör sig för. Det brukar alltid vara lättast. Då kan man få lite tips om lokala kanske inte så kända ställen, men som är värda att besöka. Ser framemot denna resa.

Några kläder skall köpas innan avfärd. En ny jacka åt frugan ( Halvarssons ) och eventuellt ett par nya byxor till mig. Sen har vi allt i klädväg. Hojen skall kompletteras med motorskydd och sen är den komplett. Kan vara bra att ha, då den skyddar bra om man nu skulle ha oturen att lägga omkull den. Får bli ett mindre vinterprojekt.

Ha de!


Åtgärder

Information

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.
%d bloggare gillar detta: